​- Medlem af Danske Bedemænd

- Mange års erfaring
- Pårørende i fokus

​Telefon: 75 72 36 46

 E-mail: info@grbf.dk

Forretningen

Grejsdalens Begravelsesforretning for Vejle og opland, åbnede den 1. september 1994.

Forretningen flyttede i 2011 til nye lokaler i Grejsdalen, som danner en perfekt ramme og en god atmosfære i dagligdagen.

Bygningen ligger dejligt med skoven mod vest, og er let tilgængelig fra Grejsdalsvej mod øst. Ved siden af forretningen er der mulighed for parkering.

Lokalerne er velegnede til både at rumme små grupper i undervisningsøjemed, og til den nære samtale med pårørende, som ønsker hjælp i forbindelse med dødsfald. Men vi kommer også gerne i hjemmet til pårørende, der oftest er mere trygge i deres egne omgivelser.​

Vi vejleder gerne de efterladte, vi lytter til deres forskellige ønsker og behov.​

I forretningen ønsker vi at vedligeholde gamle traditioner, som godt kan blive glemt i vores travle liv, men også at gå nye og utraditionelle veje. Jeg tror vi har brug for gode ritualer og traditioner i vores moderne tid også ved dødsfald.

Visionerne for os er at vi vil blive ved med at være en stemme i hvad der rører sig omkring vores job og de mennesker vi møder.

Vi samarbejder med mange:

Blomsterhandlere, stenhuggere, kisteleverandører, kunstnere, restauranter m.m.

Vi bruger helst de samme leverandører, som familien plejer at bruge. Har de efterladte ingen ønsker, anvender vi, om muligt, de lokale leverandører i området, hvor bisættelsen / begravelsen finder sted.

​Brug for hjælp?

Udfyld gerne formularen neden for hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller hvis du har spørgsmål til nogle ting.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Grejsdalens Begravelsesforretning

CVR: 17872141​

Kontakt

Telefon: 75 72 36 46

E-mail: info@grbf.dk