​- Medlem af Danske Bedemænd

- Mange års erfaring
- Pårørende i fokus

​Telefon: 75 72 36 46

 E-mail: info@grbf.dk

Patio, Danske bedemænd​​

Foreningen Patio

Ordet Patio er den spanske udgave af antikkens atrium. Et sted i boligen unden tag. En lille terrasse, en oase med højt til loftet og ro til fordybelse. Et sted hvor man kan sætte sig i fri luft og nyde blomsterne, få lidt at spise og drikke og holde en velfortjent siesta.

Patio er også navnet på en gruppe danske bedemænd. I Patio mødes udvalgte bedemænd fra hele landet, for at dele hinandens erfaringer i et åbent og innovativt fællesskab. I Patio arrangerer vi kurser og workshops, for derved til stadighed at dygtiggøre os, til den opgave det er at møde mennesker i sorg.

Vores folder til forældre, der mister større børn kan rekvireres ved henvendelse til Patiogruppen.

Danske Bedemænd

Vi er medlem af foreningen Danske bedemænd, der sikrer vore kunder et godt kvalitetsarbejde, samt at vi altid er informeret om begravelseshjælp, efterlevelseshjælp samt nye regler inden for begravelse og kremering.

​Ligeså er der mulighed for at skrive en sidste vilje, dette henvender sig især til dem der gerne vil være sikre på at de ting man selv ønsker i forbindelse med ens eget dødsfald bliver fastholdt og at man derved over nærmeste pårørende og venner har givet udtryk for ens sidste vilje.

Igennem Danske Bedemænd er der også mulighed for en begravelsesopsparing Elysium, dette er et tilbud til alle der vil være sikre på at begravelsen/bisættelsen bliver afholdt nøjagtigt som det er nedskrevet i ens sidste vilje. Opsparingen er båndlagt og kan kun bruges til ens sidste rejse.

Danske Bedemænd har også udgivet en børnebog: Hvor går man hen når man går bort, bogen henvender sig til børn og forklarer på en rar måde hvad det er der sker når vi ikke er her mere. Bogen er nu indtalt på cd med Lone Hertz, hvilket kan give alle i familien en god fortælling. Der findes også en malebog med motiver fra historien.

De kan læse mere om Danske Bedemænd på www.bedemand.dk

​Brug for hjælp?

Udfyld gerne formularen neden for hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller hvis du har spørgsmål til nogle ting.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Grejsdalens Begravelsesforretning

CVR: 17872141​

Kontakt

Telefon: 75 72 36 46

E-mail: info@grbf.dk